Mail ons: [email protected]

Blog

Rogier Hartog
apr 05

Adobe Muse stopt. Laat je Muse website omzetten in WordPress

Adobe Muse voldoet volgens de ontwikkelaar niet meer aan de moderne eisen en gaat stoppen. Laat daarom je Muse website tijdig omzetten in WordPress om narigheid in de toekomst te voorkomen.

Voorlopig zal het alleen nog maar updates krijgen als er dringende problemen met de veiligheid of compatibiliteit met Windows of MacOS zijn. In mei 2019 zal het programma definitief verdwijnen en wordt er ook geen ondersteuning meer gegeven.

In juli 2018 zal Adobe ook stopppen met de hosting (Business Catalyst), waardoor het niet meer mogelijk zal zijn om ruimte te hosten voor je website of om nieuwe tijdelijke links aan te maken vanuit Muse om een voorbeeld van je werk te kunnen zien.

Laat je Muse website omzetten naar WordPress en geniet van de flexibiliteit en de schaalbaarheid van het meest gebruikte CMS ter wereld!

 

Vraag nu een offerte aan:

    Over De Auteur

    Rogier is eigenaar van het bedrijf Webvantage. Gespecialiseerd in Websites, Webshops, Zoekmachineoptimalisatie (SEO) en Grafisch Design. Zowel voor de grote onderneming als de kleine zelfstandige. Neem gerust even contact met Rogier op als u vragen heeft.