Mail ons: [email protected]

App laten maken

Niet tevreden, geld terug!
Bij Webvantage doen we er alles aan om tevreden klanten te hebben. Heeft u een professionele website laten maken, maar bent u niet tevreden met het resultaat? Dan krijgt u gewoon uw geld terug.

Laat een app maken

en neem afstand van uw concurrentie

Bijna al uw klanten hebben een smartphone. Ook worden steeds meer website mobielvriendelijk.
Met een app kunt u net wat meer extra’s toevoegen, die met een website niet kunnen. Denk bijvoorbeeld aan push-meldingen, waarbij de gebruiker een bericht in zijn scherm krijgt bij het laatste nieuwtje van jouw bedrijf. Juist deze extra’s maken een app heel interessant. Bij het ontwikkelen van een app hoeven de kosten niet zo hoog te zijn. Webvantage biedt u een betaalbare oplossing.

Een app is fysiek aanwezig op een smartphone of tablet, waardoor je niet naar een URL moet zoeken via je browser. Een app profileert zich dus veel beter dan een gewone snelkoppeling naar een website op je mobiel apparaat.

Een onderzoek van ComScore bevestigde onlangs dat 82% van de “mobiele media minuten” worden gespendeerd met apps in plaats van een browser.

Er zijn genoeg voorbeelden van kleine bedrijven, zoals pizzaria’s, koffiehuizen, reisbureau’s en dergelijke die afstand hebben genomen van hun concurrentie dankzij de ontwikkeling van een app om hun services te promoten.

Wilt u ook afstand nemen van uw concurrentie? Een app laten ontwikkelen tegen verantwoorde kosten? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Vraag uw offerte aan

Wij nemen binnen een werkdag contact met u op

    Ik ben geintereseerd in:
    Website/WebshopAppZoekmachineoptimalisatie (SEO)Grafisch Design